HTML

Neighbours of Destiny

A Neighbours of Destiny csapata köszönt mindenkit. Egy olyan társaság vagyunk, ami a mai világban már ritkának mondható: hobbiként foglalkozunk olyan ágakkal, melyeket mások művészetnek neveznek, s mi itt szeretnénk bemutatkozni. Egy Facebook-os oldal közös blogja ez, a tagok: Freaky (Író/Költő, Humorista) Bartimaeus (Kritikus) Titosz (Rapszövegíró, Humorista) Spartacus (Filozófus) Ainter (Költő/Humorista) Amennyiben szimpatikusak leszünk, nyugodtan keresd meg facebookon csapatunk, lájkolj ránk, és ne félj hozzászólni bármely bejegyzésünkhöz. ;)

Friss topikok

  • Mesy :): Ez annyira szép... nagyon tetszik. :) (2011.03.02. 18:25) Köztünk jár...

Linkblog

Bartimaeus(X - ez dísznek van; nem tehetek róla) közbeszólna néhány szót

BartimaeusX 2010.12.25. 16:05

Csá csá!

Először is kellemes ünnepket! :D

Másodszor: itt a kritikus, a Bartimaeus (igen, voltaképp ígyy hívnak; az X az mellékes, de nem kell vele foglalkzni); Freaky(X hanyagolható. Mármint az X.) javaslatára csatlakoztam a baráti körbe.

Meg kell mondjam, a bloggerkedés új dolog, de belelehet rázódni. Oh, de nem ez lesz az én attrakcióm, hanem amit elővennék; mert sok minden nem okés a részemről. Pl. egyes filmek (Az Utolsó Léghajlító, példának okáért), személyek (M. Night Shayalaman, példának okáért), művek, dolgok, stb. Kap hideget--meleget, ahogy tetszik. Persze nem szárazon, mint a smack-tészta szűzen a csomagjában; dehogyis. Ettetek már tésztát MAGÁBAN? Hát persze hogy nem, mert elő kell készíteni nyilván, pupákok. Meg kell fűszerezni meg miegymás. És én is megfűszerezem gondolataim.

Meg lehet, hogy egy témát többször is érinteni fogok; sőt olyat is amit már előttem elsütöttek; ez fel lesz tüntetve; olyan bunkó nem vagyok.

No, jövőhéten hétfőn jelentkezem. Vagy korábban, ki tudja :P

- Bartimaeus(X) -

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://neighboursofdestiny.blog.hu/api/trackback/id/tr662538576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása