HTML

Neighbours of Destiny

A Neighbours of Destiny csapata köszönt mindenkit. Egy olyan társaság vagyunk, ami a mai világban már ritkának mondható: hobbiként foglalkozunk olyan ágakkal, melyeket mások művészetnek neveznek, s mi itt szeretnénk bemutatkozni. Egy Facebook-os oldal közös blogja ez, a tagok: Freaky (Író/Költő, Humorista) Bartimaeus (Kritikus) Titosz (Rapszövegíró, Humorista) Spartacus (Filozófus) Ainter (Költő/Humorista) Amennyiben szimpatikusak leszünk, nyugodtan keresd meg facebookon csapatunk, lájkolj ránk, és ne félj hozzászólni bármely bejegyzésünkhöz. ;)

Friss topikok

  • Mesy :): Ez annyira szép... nagyon tetszik. :) (2011.03.02. 18:25) Köztünk jár...

Linkblog

Titosz avagy a komisz szónok

Titosz 2010.12.25. 17:22

Szeretettel köszöntök mindenkit ezen a csodálatos bolg oldalon.Előszöris szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni. szóval igen mint FreakyX barátom is mondotta elég sok mindenben hasonlítunk egymásra. Mindketten poénosan fogjuk fel az életet és mind ketten sok mindenből  viccet csinálunk. Én személy szerint sokszor a blog oldalon és a facebookos oldalon is a rímhányó romhányi címet fogom betölteni. Ennek különösebb oka nincs szimplán azért csinálom mert szeretek rímekben beszélni és itt megadatik nekem a kellő alkalom és környezet hogy egyes dolgokról tréfás kis rímes alakban írjak. Persze lesz majd mikor hoszabb kerek egész műveket fogok közzé tenni.Ha olyan téma adódik ahol komoly gondolat meneteket kell folytatni ott egyértelmű hogy nem fogok rímekben írni mert egy jól megfogalmazott szöveggel sokkal komolyabb érzelmeket lehet kelteni egy emberben mint ha rímekben írnám le a véleményemet. Szóval körülbelül ennyit kell tudni rólam és a tevékenykedéseimről amiket az oldalon fogok elvégezni.

-Titosz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://neighboursofdestiny.blog.hu/api/trackback/id/tr982538713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása